26 april 2009.

Hej..!
Allting blir fan bara värre och värre. Kan ju aldrig släppa det här. Förstår inte hur det ska gå, det bästa i mitt liv är borta! ;o
Och vissa folk är bara förjävla äckliga! Usch fy helvette. :s Blir ju bara så otroligt leds på alltihop!

Aja, iaf, kommer inte ihåg vad jag skrivit om, men i fredags så fick jag storbesök! Andreas, Oskar, Julia och Linnéa. Det var riktigt kul det. Satt här hemma och kollade på talang och pratade massa.
Igår, lördag, så var jag i Harmånger med Julia. Massa skratt blev det.
Idag har jag bara dansat, ska snart gå och duscha, och sen ätaaa.

Pusshajj!
Allmänt | | Kommentera |

11 Maj 2008 - 19 April 2009!

Allting går inte alltid som man vill. Tillexempel som nu. Nu är det slut!
Jag kan bara inte förstå. Det känns så sjukt. Det skulle ju liksom alltid vara vi!

324 dagar!

Vi skulle ju vara tillsammans föralltid, eller vad var det vi sa? :'(
Nu kan jag inte göra annat än att hoppas på att det ska bli bra. Det är allt jag vill! Att få fortsätta leva med dig, Andreas!

Kolla, det är ju sådär det ska vara! Det där är ju helt jävla perfekt! Men jag antar att vi måste försöka gå vidare utan varandra.
Allmänt | | Kommentera |

söndag!

Tjosan i trosan!
Okej, fråga inte vad jag fick det där ifrån :s Bara kom upp i huvve liksom.
Iaf så vet jag inte hur längesen det var jag skrev, och jag vet inte vad jag skrivit om, så jag börjar på nytt, ungefär.

Blev iaf att jag tog bussen till Hudiksvall igår. Träffade Mathilda på bussen, så det blev en mycket pratsam bussresa kan jag lova!
Jag hoppade av vid den där ica-affären, och då kom Carolin och hennes moder och hämtade mig på busshållsplatsen. Då skjutsade Carolins mamma oss till Iggesund, till Amanda.
Ingen var hemma i huset när vi kom till Iggesund, så vi fick sitta på bron och vänta. Länge.
Tillslut kom dom hem iaf, och då gick vi ner till Amandas rum. Vi lyssnade på musik, pratade, skrattade, kollade massa på tuben, och Carolin och Amanda spelade Hugo.
När klockan var typ 21,50 så packade vi i ordning massa grejer, och sen gick vi till typ idrottsplatsen eller nåt, alltså, nedanför idrottsplatsen, ner mot vattnet. Där nere i en slänt i skogen på sanden tände vi en eld. Just ja, två grabbar kom dit också, typ Niklas och Anton tror jag dom hette. Dom hade gått ifrån Hudiksvall. Långt, tycker jag!
Jaja, vi grillade och pratade och skrattade tills typ klockan 23,50. Då släckte vi elden och gick hem till Amanda igen. Grabbarna åkte hem till Hudik igen.
Då satt vi nere i Amandas rum och pratade, och när klockan var typ 00,30 kom mamma och hämtade mig.
Det var en jättejättebra kväll!

Orkar inte skriva nå mer nu.  Skriver väl mer nån dag. Hejdå.

Allmänt | | Kommentera |
Upp