28 oktober 2009

Hej!
Okej, det är lika bra att erkänna, jag är totalt värdelös på att blogga! Även fast jag tänker att jag ska skriva någon rad varje dag så orkar jag inte. Jag kan till och med logga in på bloggen utan att skriva nånting... Helt värdelös är jag!

Måste iaf säga att det är riktigt skönt med lov nu! Härligt att bara kunna slappa hela dagarna och umgås med massa folk! Har väl inte gjort nånting speciellt än så länge, bara umgåtts då, och det är ju bra det tycker jag!

Idag har jag och Josefine städat lite, också har vi varit ute och gått också, riktigt skönt väder! Sen så lagade hon pannkakor till henne och mig, duktigt som hon är! Sen har jag bara suttit vid datorn och slappat även fast jag tycker det är tåkigt ;s Det är jag också värdelös på, har jag märkt. Jag går inte ifrån datorn även fast jag sitter och tänker på hur tråkigt det är här. Lite halvsjuk är jag nog ändå, det håller jag med om!

Ikväll får vi se vad som händer, hoppas på lite besök!! Nu ska jag gå och göra nå vettigt, vi hörs! PUSS!
Allmänt | | En kommentar |

17 oktober 2009

Hej igen!
Jag vet, det var längesen jag bloggade nu. Var så stolt ett tag med att jag var igång och var aktiv, men hur länge varade det då? Fem dagar kanske? Men ska försöka, igen..

Den här veckan har gått otroligt fort, det gör alla veckor iofs. Fick iaf se Engelskaprovet, och skapligt förvånad jag blev, fick VG på ett prov med bara glosor, otroligt glad jag blev! Vi fick även tillbaka Mänskliga Rättigheter-provet, och det var väl kul det med, fick högsta betyg (inte MVG, fanns inga frågor som kunde uppfylla kriterierna för det, men högsta VG-betyget iaf) och jag är glad att mitt SO-tänk, som Anna kallade det, sitter kvar!

Igår kväll tog jag bussen till Stocka. Började med att stå ute i regnet och kolla på när Macke och Mathias kopplade in basen och slutsteget i Niklas bil. Sen for vi en sväng och skjutsade hem Macke. När Niklas skjutsat hem mig och Mathias igen satt vi vid datorn och lyssnade på musik och så, och sen ringde Niklas och sa att vi måste göra en skiva åt honom. Vi fixade det, och sen åkte vi upp till Fredrik och satt där med lite folk.
Efter en timme kanske, åkte jag, Mathias, Alle och Jocke med Niklas in till stan och åkte runt hela kvällen. Tack för en bra kväll allihopa!

Och vad händer ikväll då?! :D

Puss hejdå!
Allmänt | | 2 kommentarer |

5 oktober 2009

Hejhejhejhej!
Sitter och försöker mig på att plugga till Mänskliga rättigheter-provet, men det går inge vidare. Har ju inte precis någon ork, om man säger så. Tycker det är så svårt att sammanställa alla artiklar med varandra osv osv.. Det står ju samma saker om och om igen, och det är 30 artiklar.. Men jag måste faktiskt skriva klart dom så jag bara kan repetera sen.

Iaf så åkte vi ju till Nina igår och åt och så, eftersom att hon har fyllt år. Jag gillade faktiskt maten även fast det var köttfärs i den, så det är ju positivt. Brukar inte gilla köttfärs, men igår gick det i. 
Sen så var det efterrätt, marängtårta! Min, Tobbes och Majas favorit. Hemmabakade marängbottnar, och grädde och blåbär som fyllning, ni kan inte ana hur gott det smakar! Vi stannade inte där nå länge alls, så när jag kom hem blev det till att sätta sig vid datorn igen, och satt där tills nio nångång tror jag. Sen kollade jag på tv och duschade osv.

Idag var det sköndag i skolan, eftersom det är måndag, me like. Gympa från 09,40 - 11,10. Sen lunch, och sen matte 12,00-13,00. Skapligt bra! Jag och Lina åkte ner på stan och provade mössor, och sen tog vi bussen hem kvart över två.

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva mer... PUSS!

Allmänt | | Kommentera |
Upp