29 september 2009

Hej!
Slänger in ett litet inlägg idag, eftersom att Mathilda så gärna vill!

Har en otrolig nackspärr idag, har knappt kunnat röra på mig, inte så kul.. Var ju även dans idag, så det blev ingenting av med att dansa för mig, stod bara och kollade på och kom med lite idéer. Men jag måste säga att dansen börjar bli riktigt bra känns det som. Tror den kommer bli helt kanonbra! Hoppas på en resa ner till Nyköping i Maj nu då också!

I Fredags åkte jag till Mathias och var med honom och Alle. Gjorde lite olika saker, och sen for Alle till Ström, och då somnade jag och Mathias. Sov till 02,30 och då vaknade jag med ett ryck eftersom att bussen gick 02,50. Åkte hem och sov.
Lördagen väckte mamma mig vid 11 och frågade om jag skulle med till Sundsvall, så jag tackade ja eftersom att jag inte var så trött. Fick ett linne och benvärmare, tack!
På kvällen tog jag moppen till Åkerlunds! Riktigt skoj, jag åkte hem vid halv tre tror jag.
Söndagen spelade vi sista seriematchen, hemma mot Mohed, och det slutade 1-1 och en bruten handled på Hanna! :( Sen på kvällen kom Mathias hit och kollade på Twilight med mig, ruskigt bra film!


Nu ska jag gå och fika, och sen blir det nog sängen för min del. Hoppas på att nackspärren är borta imorrn!
Pusspuss på er!

Allmänt | | En kommentar |

22 september

Hej!
Blev ni överraskade? Det blev jag iaf. Ett till inlägg!
Sitter och lyssnar på Bangles - Eternal Flame, gillar den låten rätt mycket faktiskt.

Idag hade vi kortdag, så jag for hem med kvart över tolv-bussen. När jag kom hem så satte jag mig och fikade, och sen så gick jag upp och städade rummet! Bäddade om och dammsög och allt, känner mig rätt duktig faktiskt.
Bara det att jag märkte att jag nästan dödat en av mina blommor.. Nästan alla blad har ramlat av, men jag hoppas att dom växer ut igen om jag börjar sköta den igen.

Ikväll 20,00 är det dans igen, det är sjukt vad veckorna går fort! Och om tre månader är det jul också...Vet inte riktigt vad jag ska skriva, så jag slutar här. Skriver nog imorn också. Puss.Måste säga att jag verkligen vill ha sommar nu!

Allmänt | | Kommentera |

21 september

Hej!
Ja, jag vet att jag är seg på att blogga! Men seriöst jag orkar inte.. Men jag tänker försöka att börja igen, om det nu är nån som läser?! Haha.

Aja, helgen spenderades i Stocka hos Mathias. På fredagen var vi med Alle ett tag, åkte till Ström för de skulle äta. Sen for Alle, och då kollade vi på en massa filmer. Jag åkte hem med nattbussen.

På lördagen missade ju jag såklart bussen dit, så jag fick ta min moppe. Tog ju bara en halvtimme (y) Aja, när jag kom dit satt vi vid datorn ett tag, och sen köpte Anders pizza åt oss som vi åt framför Ladder 49, en helt underbar film!
Sen gick vi till Fredrik och Linn ett tag och satt där och babbla, och sen gick vi hem igen. Kollade på nån mer film, och sen kom Hansen också. Jag åkte hem vid halv två.

På söndagen åkte laget från Gnarp kvart över elva till Järvsö. Blev ju storpisk där då.. Kul att laget är så angagerat menar jag! Att folk tränar och är med på matcher osv..
På kvällen åkte jag till Åkerlunds och var där i några timmar, mycket trevligt måste jag säga!


Nu orkar jag inge mer, hejdå! :)
Allmänt | | Kommentera |
Upp