31 januari 2010

Hej hej!
Måste säga att jag har haft en underbar helg!
I fredags efter skolan for jag hem, duschade, satt vid datorn lite, sen tog jag & Lina fem-bussen till Hudik. Trevligt sällskap fick vi från Jättendal till Maxi också, utav Amanda och Emma! Hoppade av vid kyrkan, och då gick vi på Amandas och käkade pizza, sjukt gott! Sen tog vi stadsbussen vid sju till Glysis och gick in och kollade på fotbollscup! Åkte hem med Putte och Anki vid två :)
Igår var jag först i Birsta med mamma och Josefine, fick en kofta av mamma, tack så jättemycket! Sen på kvällen skjutsade pappa mig till Jättendal för jag skulle hälsa på Åkerlunds, det var så himla längesen nu! Jättetrevligt var det!
Och idag vaknade jag vid tolv av larmet, gick ner och åt osv, och sen så satte jag mig vid datorn en stund, och vid tjugo i tre gick jag upp till ishallen för att kolla på hockey! Det hann inte gå mer än 10 minuter av första perioden förrns nånting hemskt hände! :(( Hua! Hatar när folk gör illa sig!
När jag hade gått hem åt jag lite, och nu sitter jag här som vanligt. Tror jag ska träna in dansen så den sitter lite bättre!
Imorrn är det skola igen också, men en skön dag så det är ju bra iaf! :)
Hej så länge :)
Allmänt | | En kommentar |

gratisbio!

Här kommer ännu ett inlägg om www.gratisbio.se, och jag måste berätta att jag tycker fortfarande att sidan fungerar riktigt bra! Tänkte höra med er om ni vill bli medlem på www.gratisbio.se via den här länken?
http://gratisbio.se/?RecruiterID=238260
Isf ger ni mig 5 poäng, och då får ni 25 extrapoäng som tack för att ni blev medlem via min länk! Alltså ni får 75 startpoäng ist för 50!
Snart har jag samlat ihop till en menybiljett!
Allmänt | | Kommentera |

18 januari 2010

Tja!
Känns fortfarande ovant att skriva "2010", kanske inte är så konstigt eftersom det bara gått 18 dagar, men iaf.. Jag är ju iaf fortfarande kass på att vara aktiv här har jag märkt, men ibland, lite då och då, så kommer det upp ett inlägg!
Det fungerar iaf bra med skolan än så länge, hänger med i matten någorlunda, så det känns bra. Ska försöka hålla igång såhär, om jag orkar.
I fredags var jag på fest i Vattrång, väldigt, väldigt trevligt!
I lördags åkte jag till Gustaf och var där på hans lan, mysigt var det måste jag säga. Puss på dig baby! =D
I går kollade jag först på hockey, och sen åkte jag och tränade.
Riktigt bra helg vill jag påpeka!
Jaja, ska knalla vidare nu, får väl se när jag slänger in ett inlägg nästa gång! Puss hej!


Patetiskt folk det finns!!!!
Allmänt | | En kommentar |
Upp