29 mars 2010

Hej!
Sitter här och lyssnar på musik och sjunger, försöker komma på bättre humör. Kanske blir bättre när jag får lite mat i mig. Var ju ett tag sen jag slängde in ett blogginlägg -igen- så jag tänkte passa på nu när jag ändå inte har nåt annat för mig. Börjar iallafall bli så otroligt skolleds nu, så jag ser starkt fram emot ett påsklov nu! Inga planer ännu, förutom en pokerkväll igen, det gillas starkt!

Har även varit tillsammans i över en månad med Jesper nu, och det känns som att det tagit jättelång tid! Men vad jag har för mig så brukar det vara så de första två tre månaderna, sen bara smäller det till ungefär. Jag tycker att vi har det otroligt bra, och jag är glad att jag har honom!

Det var ju fest i lördags på Gällstagården, Julia som fyllde 15! Gick dit med Jesper och Josefine, sen så träffade jag annat bra folk där. Tyckte det var bra mest hela tiden, men tydligen slutade det med bråk som vanligt, hörde jag... Så himla synd att folk bara inte kan låta varandra vara och ha kul istället!

Iallafall så kan jag inte få nog av den här låten, rösten i början kan man ju dö av!
http://open.spotify.com/track/5dRQUolXAVX3BbCiIxmSsf

Nu har jag inget mer att säga tror jag, vi hörs och ses, puss!
Allmänt | | 2 kommentarer |

9 mars 2010

Hej!
Sitter och lyssnar på musik nu, ska snart hoppa in i duschen, och sen klockan fyra är det dags för klippning! Lite nervös är jag eftersom det var så otroligt längesen jag klippte mig!
Längtar riktigt mycket tills i morgon eftersom att då tar jag bussen till Hudik klockan elva, och sen åker jag till Jesper! Sover där tills torsdag, och då ska vi till Iggesund och vara med Andreas, Lukas, Jompa och antagligen Jenny också! Då är det poker/guitarhero-kväll som gäller! Blir kvar där tills fredag, och då åker jag nog hem. Skulle vilja åka till Sundsvall på lördag också och kolla på fotbollscup, men det verkar inte som att jag får någon skjuts dit... 




Jag har äntligen börjat träna magen, ryggen osv igen! Har ju en pilatesboll och det går mycket bättre med den än utan, finns ju så många övningar med en sån! Här kommer några tips på bra övningar: http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/viktklubbse/article346438.ab
Nu ska jag hoppa in i duschen, slänger väl in ett inlägg med en bild på håret sen när jag har tid, puss hej !
Allmänt | | Kommentera |

gratisbio!

Hej!
Nu på lovet blir det antagligen något biobesök, så då sitter det fint med en gratis biobiljett! Snart har jag samlat ihop till en gratis biljett!
Bli medlem du också:
http://gratisbio.se/?RecruiterID=238260
Det är faktiskt en skitbra sida som fungerar! :)
Ha det bra, puss hej!
Allmänt | | Kommentera |
Upp