27 maj 2010

Hej hej hej hej hej!
Sitter och har temadag just nu, kan ju säga att det inte blivit speciellt mycket gjort idag. Klockan nio hade vi boksamtal och det gick väl sådär, lite missnöjd eftersom vi mest berättade halva boken istället för att berätta om den, eller hur jag ska säga.
Vi har lite kvar att skriva på rapporten i företagsprojektet, och vi ska gå igenom svenskauppgifterna också, sen har vi tre redovisningar och sen är vi klar! Inte dåligt skönt när det är klart.

Fick även reda på idag att vi slutar den 10 juni istället för den 11! Det är ju också skönt! Då kan jag kolla på Backens skolavslutning också, Josefine och Hanna ska ju sjunga och det vill jag inte missa.

Har match ikväll på Hoppskogen klockan 19:30!!! Kom dit och titta!
Pusshej!
Allmänt | | Kommentera |

26 maj 2010

Hej där!
Sitter på skolan nu, ska ha engelska om 10 minuter. Märker att jag varit dålig på att uppdatera de senaste dagarna, vet inte varför det blivit så, men men.
I måndags var jag och Denise på styrketräning, härligt! Hade möte om 5 juni också innan det.
Igår hängde Jenny med mig hem från skolan för det var match i Bergsjö på kvällen, vi spelade riktigt dåligt och förlorade med 2-0... Nya tag imorrn, då vi har match på Hoppskogen mot Bollnäs, får hoppas på att det går bättre för oss då.
Jag hoppas även på att jag får en tid idag hos nån i Bergsjö som fixade min rygg förut, eftersom den håller på och låser sig hela tiden igen.

Svar på Marias kommentar: Ja, vi borde fixa en dag att träffas när du kommer hit, och det låter jättebra med en juluppvisning! Följer Katarina med dig hit upp när du kommer i sommar tror du? Skulle vara kul att få träffa henne igen också.

Nu ska jag dra, men skriver antagligen mer ikväll, pusshej!
Allmänt | | Kommentera |

23 maj 2010

Hejsvejs!
Ska strax springa upp och byta om eftersom det är träning klockan fem. Är väldigt mätt så det får väl gå som det går på träningen. Ska bli skönt att få röra på mig iallafall eftersom jag inte gjort nånting alls nästan idag. Kikat på några avsnitt Våra Bästa År och gått ut en sväng för att hämta reklamen som inte hade kommit än. Sedan har jag bara suttit här och degat. 
Efter träningen idag kanske jag ska åka till Oskar när jag duschat och så, hoppas det blir av för det var så längesen jag träffade honom nu!! Om jag åker dit kommer vi nog skruva hemma hos hans morfar och så.
På tisdag har jag match i Bergsjö, och på torsdag har jag hemmamatch på Hoppskogen, kom dit och kika eftersom vi vill ha massa publik! Alltså kommer Jenny sova hos mig både på tisdag och torsdag vilket inte alls gör mig nånting, hihi.

Var ju som sagt med Lina och Linus igår. Lina mådde inte så bra så hon låg mest och halvsov medans jag och Linus tittade först på fotboll och sedan på någon film som gick på tv. Jag kom hem vid kanske kvart över tolv och gick och la mig på en gång, men somnade inte förens vid tre nångång.Nej ni, nu ska jag gå och byta om, skriver kanske mer ikväll om jag inte är med Oskar, annars skriver jag imorgon. Pusshej!
Allmänt | | 2 kommentarer |
Upp