Lead me into the light.

Om 90 minuter ska vi ut och fixa sallad inför kvällen. Kanske dags att fixa sig nu då om man ska hinna med allt? Kommer nog inte gå så bra eftersom håret fortfarande är blött och det finns ingen hårtork. Nice.Och hur ska allt detta gå?!?!?!?!?!?!?! Vill bara veta!!!
Allmänt | | Kommentera |

Nothing was worth it. There's nothing left to say and nothing left to do.

Ännu en dag med regn. Herregud vad härligt det är med regn och moln och blåst och allt när man är utomlands! Allra helst när man hör att det är strålande väder i Sverige! Hoppas ni inser ironin, för det är inte ett dugg kul att vara i Italien och det bara är skitväder. Jag hade planerat att vara brun och så när jag kom hem, men iiiinte då!!!

Igår kom det svenska gäster hit igen och dom var SÅ trevliga, satt och pratade i flera timmar med dom och det var verkligen skitkul! Sen så är det några ungdomar i vår ålder här också så vi satt och pratade en del med dom också.


en utmattad jenny ;-)

Och det var så sorgligt! Idag när vi gick in och åt frukost berättade Wenche att Janne hade ramlat ner för en trapp i natt och landat mitt på huvvet så han har skitont i nacken och kunde inte ens röra sig i morse!!! Lilla Janne! Men han tog sig ur sängen senare iallafall, så nu är han med Wenche hos doktorn och ska kolla så det är inte nåt allvarligt. Dåligt att chansa när det gäller nacken och så.....


Kära Janne!!!

Ikväll blir det fest med familjen plus alla gäster plus massa mer folk. Hoppas på fint väder, iaf inte regn vill vi ha när vi ska titta på kasan och sånt. Nu ska vi in och äta!! Längtar!


När vi väntar på pizza!!!!
Allmänt | | En kommentar |

I wanna kiss you every minute, every hour, every day!

Sitter nu på rummet och jäser. Det regnar ute så vi vill inte vara ute. Jenny spelar Sims och jag kollar fejjan som vanligt. Senare ikväll byter vi platser.

Idag har jag rensat i trädgårdslandet, det var HUR mycket ogräs som helst. Men Janne sa att det blev fint iaf!
Sen började det storåska och jag har ju rätt panik för åska sen jag var 10 år så det var inte skitkul att sitta där på trädgårdslandet just då. Så då fick jag och Jenny hjälpa Wenche i köket istället.

bloggen vill inte att jag laddar upp nån bild, för annars hade det varit en bild här på vår bamsepizza vi åt igår... En och en halv meter lång var den!

Jag fick rensa bläckfisk, jättemysigt. Jenny tog ju såklart på sig att hacka jordgubbar och melon. Något mildare jobb, haha. Sen fick jag klippa parmaskinka och smula sönder ost.

Ikväll kommer det massvis med gäster så då ska vi grilla med dom. Känner att jag inte kommer bli mätt ikväll eftersom vi ska grilla bläckfick och kräftor eller om det var räkor. Jag och Jenny som verkligen älskar fisk och sånt! :-) Får väl äta mig mätt på chipsen som jag köpte igår.....
Allmänt | | Kommentera |
Upp