Mitt hjärta är ditt att förstöra!

Idag åt jag och Jenny lunch på Radjos. Skitgott var det!! Är fortfarande mätt!!
Älskar att umgås med Jennnnyyyy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11ett
Vet inte hur många gånger vi fått höra att vi är så likt varandra, många tror att vi känt varandra hela livet och vissa tror att vi är systrar. Men här kommer sanningen: Vi har känt varandra sen vi gått ungefär halva ettan på gymnasiet! Alltså i mindre än 3 år! 
Bäst är du iallafall, och vi är bäst tillsammans!♥
Tankar/Känslor | | Kommentera |

When one door is closed, don't you know that many more are open?

Igår efter min historia om doftgranen handlade jag och Peder, sen fikade jag med Jenny och Oskar på Jambo och sen tillbringade vi nån timme på stan. Jag köpte en hårfön!!!! Billig åså, men jag kan inte riktigt förstå varför man ska ha en jättedyr hårfön? Vad kan vara bättre/sämre med dom? Dom blåser ju och håret blir tillslut torrt. Men nu har jag en iaf!
 
På kvällen följde jag med Henke, Klara och Jenny till Birsta på Biltema. Jenny måste köpa ny ljuddämpare till s40:n. Jättemysigt var det, gillar att umgås med dom.
Kom tillbaka till Hudik vid kvart över nio eller nåt, så sen åkte jag hem där Peder stod och lagade mat! Det var jättegott. Myskillen.

Sötan, ville hålla min hand hela bilresan! Det är inte ofta jag blir omtyckt av en unge så det här är definitivt den bästa ungen jag någonsin träffat! Och att hon är så underbart söt gör det inte precis sämre!
| | Kommentera |

Man skjuts i ryggen om man flyr.

Igår åkte jag till stan för att köpa en ny doftgran. Först åkte jag till:
Mekonomen, men där hade de inte min gran som jag brukar ha, så åkte vidare till:
Dollar. Där hade de endast 3 sorter att välja på, varpå min INTE var en av dem såklart. Vidare till:
Swedol! Där hade de många olika sorter, vissa jag aldrig ens sett förr! Dock inte min. Chansade och åkte till:
Albert och Herbert! Där hade de bara några få doft-grejer, såklart inte Wounderbaum som jag vill ha och alltså hade de inte min doft heller. Kom att tänka på:
ÖB!! De borde såklart ha!!! Men icke..... Började bli lite less men åkte ändå vidare till:
Statiol. Enorm chansning men kände att jag plockat nästan alla affärer så varför inte. Men nej, de hade en sort. Den svarta som luktar kille. Mitt sista försök:
OKQ8. DE HADE DEN!!! Passade på att köpa 2 st så man är garderad ett tag framåt iaf! Gav killen i kassan enormt med beröm och berättade om alla affärer jag varit till under  dagen!
Men det var sååå värt det! I morse när jag satte mig i bilen förstod jag verkligen varför den heter "Relax". Drog ett djupt andetag och bara njöööt och kände lugnet komma!
| | Kommentera |
Upp