Frågor angående året som varit.

Hittade ännu en lista på Denises blogg. Ska försöka svara på dem så gott jag kan. Önskar att jag kommer ta god tid på mig att svara för att hitta så bra svar som möjligt, men ibland bara orkar jag inte gräva ner mig så mycket, så får se hur resultatet blir.
 
Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Jag var i Turkiet, jag tog studenten, jag flyttade hemifrån, jag fick alldeles för mycket fett på kroppen, m.m.

Höll du några av dina nyårslöften? Kommer du ha några nya för nästa år? 
Jag tror inte jag hade några nyårslöften. Men det här året tänker jag bli mer vältränad. Mitt årskort på gymet jag fick i julklapp kommer nog hjälpa till väldigt mycket där.
 
Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Nej
 
Dog någon som stod dig nära?
Nej

Vilka länder besökte du?
Turkiet! 
 
Är det något du saknar år 2012 som du vill ha år 2013?
En kattunge!!! Och högre lön.. Det känns som jag har allt jag behöver faktiskt.

Vad var din största framgång?
Det måste nog vara att jag flyttade hemifrån. Tror faktiskt jag vuxit ganska mycket i och med detta.
 
Största misstaget?
Å gud vad svårt...  Skulle vilja säga att jag inte skulle grävt ner mig så mycket när Peder gjorde slut, men ändå fick ju det mig till den sits jag sitter i idag. Jag tror att allting som hänt under detta år har gjort att jag mår så pass bra idag.
Men jag kan väl ångra att jag inte deltog med i studenten och balen. Jag hade ju så otroligt ont i huvudet båda dessa kvällar så jag åkte hem tidigt och la mig båda gångerna och det kan jag väl ångra litegrann. Men samtidigt är ju frågan om jag kanske ångrat att jag inte åkte hem, om jag stannat kvar istället. Jag mådde skitdåligt så vem vet, jag hade nog inte haft någon rolig kväll om jag stannat kvar trots att jag hade så ont...

Har du varit sjuk eller skadat dig?
Hade en ganska rejäl influensa i slutet av Oktober.
Och i somras gjorde jag illa armbågen.

Bästa köpet?
S40:n!!!

Vad spenderade du mest pengar på?
Bensin, helt överlägset.
 
Gjorde någonting dig riktigt glad?
Ja när Peder berättade att vi skulle vara tillsammans igen. När jag flyttade hit. Och även klassen, som under de tre åren fått mig på så jävla bra humör som ingen annan annars lyckats med. Finns inte ord att beskriva hur bäst klass jag gick i!
 
Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Alltså, när Peder gjorde slut i början av året var jag ju ett totalt vrak i några månader. Tror inte jag mått så dåligt någonsin. Men samtidigt har jag sen i somras uppskattat mitt liv så otroligt enormt mycket! Jag är ju så lycklig så ingen kan ana, så jag måste svara gladare trots att början av året var ett helvete.

Något du önskade dig och fick?
Jag fick tillbaka Peder. Jag fick flytta hit. Men jag fick även en bra studentresa, fått spendera tid med bra människor, gjorde mycket härligt under sommaren.
 
Något du önskade dig och inte fick?
Simma med delfiner...
 
Vad gjorde du på din födelsedag?
Först åt jag pubmacka och tog en cider med amanda och matilda på Bockarna. Sen åkte vi med jenny hem till Peder och förfestade där. Åkte sen in till stan igen för att gå på Bockarna men Peder blev så dålig så vi var utomhus istället.
 
 
Vem saknade du?
En kompis som jag förlorade i våras. (Han dog inte men vi är inte kompisar längre)

Tycker du att 2012 har varit ett bra år?
Ja!!

Vilka saker har varit tråkigast det här året?
Som Denise sa: dålig sommar!

Vilket datum kommer du alltid minnas?
Vet inte om jag alltid kommer minnas det men nu känns det som det iaf: 19 augusti, när jag och Peder var och handlade garderob åså för att jag skulle flytta hit. Då sa han att jag bor här.
 
Mest stolt över?
Över hur bra jag tänkte och kämpade när jag och Peder gjort slut. Att jag orkade och att jag gjorde rätt. 
Tankar/Känslor | | Kommentera |

Julen 2012!

Hade visst inte 0 läsare igår som jag skrev. Det var då på natten som jag hade 0 läsare, alltså, idag liksom. Fast nu har det ökat igen men aaa ni fattar. Hade 7 igår, så märks att jag tappat ganska många.
 
Nu slängar jag in lite bilder sen julen! Jag firade i Gnarp hos min moster.
Festligt | | En kommentar |

Opps!

Nu blev ni väl allt bra stöss va? Ett inlägg från självaste Cissi Sundberg! Har inte ens loggat in här på snart en månad. Sista gången tror jag var 4 december. Sjukt vad kasst. I vilket fall som helst så såg jag nu att jag haft 0 besökare idag så antar att ni ledsnat på mig men gör i alla fall ett försök att få tillbaka er!
 
Tittar just nu på Rocky som visas på sexan men klämmer in en lista här ändå. Eftersom Denise skrev att hon utmanar alla så tog jag åt mig och klistrar in den här och svarar på frågorna! NJUT!
 
1. Bästa bloggen:
Måste svara som Denise sa: Hanapee's. Annars är de bloggar jag läser varje dag: Josefines, Toves, Jessica Engbergs, Jennifer Görlins, Denise Björks, Matildas, Denises, Lindas, Pernillas och Amandas. 

2. Vad gör du om 3 år:
Jag hoppas att jag kommit på vad jag vill utbilda mig till och pluggar till det då. Annars hoppas jag att jag har ett bra jobb som jag trivs med.

3. Vad önskar du dig i julklapp:
Nu har ju julen redan passerat men eftersom att jag fyller år om inte ens en vecka kan jag skriva vad jag önskar mig i present istället! 
Pengar
Pengar till täckbyxor
Jeans
Leggings och Tights
OTH säsong 8
och av Peder önskar jag mig att åka bil på stan en kväll

4. Beskriv dig med 4 ord:
Snabblärd, ärlig, känslig, självsäker

5. Det tråkigaste/roligaste med vintern.
Det tråkigaste är om det blir en slaskig vinter. Älskar som det är nu med massa snö!! Men det som är negativt är att elräkningen går i taket då!!!! Så jävla dyrt!!
Det roligaste är att det blir sån frisk luft när det är kallt och att man kan åka skoter och sladda med bilen (Peder sladdar, jag åker med)
Blir det en slaskig vinter finns det inget positivt.

6. Favorit låten.
Skitsvår fråga. Älskar så många låtar. Just nu älskar jag Try med P!nk. Också älskar jag många andra låtar också. Låtar jag aldrig kommer ledsna på är låtar av Gyllene Tider.

7. Värsta mardrömmen?
Måste vara de där drömmarna när jag drömmer att jag bokstavligt talat slår ihjäl människor. Alltså bara matar på med slag för jag är så förbannad och när personen väl är ihjälslagen fortsätter jag med att slita personen i stycken. Vrider av kropssdelar så som fingrar, smalbenet precis under knät, låret, huvudet. 

8. Favorit djuret?
Katt :-) :-) Älskar dom!! :-) Men får inte glömma Delfiner!

9. Har du någon kamera? Vilken modell i så fall?
Ja en digitalkamera. En Panasonic, Lumix FS7 eller vad det nu står på kartongen, ser inte så bra härifrån.
 
10. Roligt minne sen du var liten...
Men oj, det går ju inte att sätta ord på eh! Men alla gånger vi var hos Denise och lekte Ge Mig En Vink. Eller när Lina kissade i Nickes säng bara för att jävlas. När jag, Denise m.fl. ringde till slumpade personer från telefonkatalogen och spelade låtar vi gjort på hennes keyboard och de fick betygsätta dem från 1-5. Finns mycket! Men älskar att man lekte så mycket!

11. Favorit appen på mobilen?
Säger som Denise även här: instagram.
Men också Handelsbankens app, så otroligt bekvämt!!!

Tankar/Känslor | | En kommentar |
Upp