Rosa bandet-galan!

Här ligger jag i soffan och har nyss gråtit floder till Rosa Bandet-galan. Ännu en gång något om döden. Sånt jag inte förstår mig på. Fattar inte varför sånt ska få finnas. Hatar att människor som är älskade kan dö. Lider så fruktansvärt mycket med alla nära och kära runt omkring.
Tänk mammorna som får bröstcancer och inte kan bekämpa den. De som har barn som sedan blir utan mamma för resten av sina liv. Bara på grund av någon sinnessjukt dålig j*vla sjukdom som ingen kan ta bort från världen!! Vill att all cancer ska försvinna. Alla dödliga sjukdomar över huvud taget.
 
-
Spårade kanske lite i det här inlägget men det är så fruktansvärt orättvist så jag inte kan sätta ord på det. HATAR DETTA!!!
Tankar/Känslor | | Kommentera |

Feber? Inte feber?

 
Drog som sagt en sväng till Birsta med Jenny idag när hon slutat jobba. Att köra bil såhär dålig var nog värsta jag gjort. Kände hur koncentrationen liksom sprang iväg då och då. Fy.
 
Köpte iallafall en febertermometer på Kronans Droghandel. Och när jag kom hem testade jag den.
Först visade den min vanliga kroppstemperatur, 36,2. Nästa gång visade den 36,4. Sedan 36,8 och nu är jag uppe i 37,0. Gick kanske en minut mellan gångerna jag provade.
Ska prova igen om en stund och se om jag kanske har 37,2 då. 
 
Min fråga: ska det verkligen vara såhär? Eller är det fel på den så jag ska kolla om man kan lämna tillbaka den? För den känns inte alls pålitlig och tror inte att jag fick feber på 3 minuter heller liksom.
Tips | | Kommentera |

Lyxfällan

 
Sitter och tittar på en repris av ett avsnitt av Lyxfällan från 2007. Mina tänkar:
* HUR prioriterar dom?!
* HUR kan man låta det gå sådär långt?
* Hur kan man inte FATTA att man gör FEL när man röker upp alla pengar man äger istället för att betala mat, hyra osv osv. 
 
Blir så arg på dom!! Stackars barnen som får lida! Fattar inte hur man inte kan fatta att ens unge är bättre än att man själv får röka. Ni föräldrar får väl offra er lite grann. Visst att ni mår skit när ni ska sluta röka men gör det för BARNEN! Kan förstå att det är svårt att ta sig ur denna knipa när man väl hamnat där. Men det jag inte fattar är hur man verkligen kan hamna i den sitsen, någonsin?! Man borde väl märka den där första månaden när pengarna inte riktigt räkte till? Det är ju då man borde inse att något man gör är fel.
 
 
 
Och nu vägrar dom sälja skotern för att dom måste ju få göra nåt kul som familj? 
Tankar/Känslor | | Kommentera |
Upp