SjuklingeN

 
Här ligger alltså jag och tycker synd om mig själv.
 
Vaknade i morse och hostade lite och tänkte "NEJ! Har Peder smittat mig??" Han har hostat och varit hängig sen han kom hem från Skiweek,..
Fixade mig och åkte iväg till stan. Hann vara där i kanske 20 min innan jag började känna mig ännu sämre. Ni vet när det är lite småtungt att andas och det gör ont i nacken och axlarna.
 
Körde på ändå och köpte mig ett par täckbyxor (OMG gör aldrig det själv, det SVIDER när man betalar!!!!!! Bättre man antingen har ett presentkort där eller någon annan betalar åt en..............)
 
Gick runt lite mer och sen var vi tvungna att åka hem för jag orkade inte vara kvar längre. Så nu ligger jag här under mysfilten och tänker på hur jobbigt det är att må som jag gör. Ska väl in till stan senare igen och handla mat. Peders familj skulle köpa med sig typ Hot Chili eller nåt, så vi hänger med dom ba.
 
Täckbyxorna var fina iallafall. Lila. Hoppas de matchar jackan nu då. Hade den inte med mig *sMaRt MaN äR*
| | 3 kommentarer |

Onsdaaag!

Shit. Tröttare än vad jag är nu, är omöjligt att vara. Har sån huvudvärk så jag tror att huvudet snart sprängs. Och det blir inte bättre av att det är TVÅ DAGAR TILL ATT JOBBA!!! Fattar inte hur jag ska orka, allvarligt alltså.
 
Såhär ser jag INTE ut nu.
 
Igår efter jobbet åkte jag iallafall till Gnarp. Åt där, tränade där, sov där, vaknade där idag. Mysigt att sova i Gnarp och vara med familjen en hel kväll.
 
Idag efter jobbet for jag till mina fina svärisar och blev bjuden på mat där. Peders mormor var också där och käkade. Kyckling, pasta och sås. *Mmmmmmmm* Hade lika kul som vanligt med dom.
 
Nu tittar jag på Family Guy och äter vindruvor och längtar tills imorgon. PEDER KOMMER HEM DÅ!!!! Men först ska jag såklart jobba och träna.
| | Kommentera |

Snabbt bara!

Slänger in ett snabbt inlägg bara för att bloggen ska hålla sig uppdaterad.
Har idag jobbat, världens segaste dag! Började med ett uteblivande och ett sent återbud så vi hade första patienten kl nio och det var ett snabbt avtryck bara.
Sen hade vi tre patienter efter fikat och efter lunchen var det meningen att vi skulle ha 3 timmars möte men hon som skulle hålla mötet hade skrivit upp fel dag så vi hade "håltimme" i tre timmar. Jag som var med Louice idag, som slutar tre, fick håltimme 4 timmar, enda till 4. Skitkul, satt med journaler hela den tiden.
 
 
Direkt när jag kom till stan följde Jenny med mig till Pierre som körde igenom kanylen genom hålet igen och satte tillbaka piercingen, så nu är den på plats, skönt!! Älskar den.
Sen drog vi till gymet och halvdog på combat-passet.
 
 
Vi åkte hem till Jenny efteråt och gjorde pizza. Thomas var också där så han fick också smaka på pizzan. Tack som fan för kvällen fula ungar :D 
Nu sitter jag i soffan och har nyss tryckt i mig en kiwi. Ska slänga mig in i duschen nu och sen bädda ner mig i Peders tröja och strumpor i sängen och vänta på John Blund.
| | Kommentera |
Upp