Om man inte riskerar någonting riskerar man ännu mer.

I onsdags klev jag upp och käkade och grävde lite i rabatten, usch vad det är svårt. Så jäkla hårt överallt så jag får ta i för kung och fosterland. Den var typ helt igenvuxen av ogräs och rötter och jag klarade verkligen inte av det sista så Peder fick göra klart det, annars hade det aldrig gått...!
 
Sen blev det jobb 16-22. Lika kul som vanligt, otroligt vad bra jag trivs på denna arbetsplats! Skallade kudden så fort jag kom hem.
 
Igår jobbade jag 7-14 och sen hämtade jag ut min telefon som varit på lagning i snart en månad! Slängde ihop lite mat och sen kom Dessan och vi åkte till Näsviken för att spela bilbingo. Tro på fan att jag vann!!! 200 spänn men ändå! Fått tillbaka det jag spelat för de gånger jag spelat och det är inte illa pinkat tycker jag! 
 
När jag kom hem åkte jag till garaget där Peder var och äntligen fick jag en åktur i camaron! Kände mig nästan bortdomnad i ansiktet efteråt, hjälp vilket tryck det är i den bilen nu. Önskar bara att alla de här småfelen kunde sluta upp att krångla så grabben min får lugn och ro nån gång. 
 
Åkte hem och duschade och sen tittade vi på en film, Fire with Fire hette den, kanonbra!
 
| | 2 kommentarer |

Ångra aldrig något som en gång fått dig att le.

I måndags jobbade jag 7-12 och sen handlade jag. Åkte hem och käkade, duschade och sen åkte jag iväg till Iggesund till Dessan för att förnya naglarna mina. Trodde aldrig på henne och hennes mamma när de sa första gången att jag skulle bli beroende, men jo, det blev jag!!
Bilden är lite smådålig men man ser på ett ungefär iaf. 
 
 
I tisdags blev det jobb 7-15 istället för 7-12. Sen drog jag på stranden där Dessan och Kim låg och stekte. Emil och Marthin kom förbi en sväng de med. Sen åkte jag hem och lagade mat, bäddade rent, tvättade, vek rena kläder, hängde tvätt, diskade, plockade ihop och duschade. Kändes skönt att lägga sig i soffan framför ett avsnitt Desperate Housewifes senare. 
 
| | Kommentera |

Friday Razz

Jag bara måste berätta!!! I lördags gjorde jag världens godaste drink som jag rekommenderar ALLA att testa någon gång!
 
Friday Razz:
Häv några isbitar i ett glas
Töm på 4 till 5 cl Bacardi Razz
Tag ca 30-40 frysta hallon (går nog bra med ofrysta också) och lägg i glaset
Dela en halv lime i tre klyftor och pressa ur så mycket saft som möjligt över hallonen. Lägg sedan i klyftorna i glaset.
Tag ett sugrör och "krossa" hallonen litegrann.
Fyll upp glaset med sprite.
Rör om med sugrör.
 
Tips | | Kommentera |
Upp