Gott nytt år!

Eftersom jag inte bloggat något i år är det inte många som vet vad jag gjort under 2014 så tänkte sammanfatta litegrann. Tar några frågor från en lista jag hittade.
 
Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Jag började plugga till sjuksköterska på Högskolan i Gävle.
Jag blev förälskad i hundar.
Jag var på roadtrip genom Sverige med Peder.
Hade min första VFU på sjukhuset där jag fick prova massvis som jag aldrig gjort förut så som ta venprover, sätta PVK, sätta dropp osv.
Första året sen 2010 som jag inte var utomlands. Från 2010 tills juli 2013 hann jag vara utomlands 5 gånger. Har saknat det i år...
Tränade i snitt varannan dag.
 
 
 
Är det något du saknar år 2014 som du vill ha år 2015?
Som sagt, utomlandsresa och det är ju redan bokat!
Vill ha mer vältränad kropp men det kommer så fort jag blir frisk igen.
En egen hund!!! Men det är jag smart nog att förstå att det inte kommer inträffa.
Längdskidåkning.
Energi!! Blir helt slut nu när man pluggar, har ingen ork över till annat. 
 
 
 
Vad önskar du att du gjort mer?
Tränat, det önskar man ju alltid när man är inne i det flowet.
Hittat på roliga saker men både tiden och pengarna begränsar ju....
Tagit vara på sommaren mer.
 
Tycker du att 2014 har varit ett bra år?
Det är på två vis. Jag är överlycklig över att jag klarat ett år av min treåriga utbildning men det är tråkigt att jag inte hunnit jobba så mycket på grund av den.
Jag tycker det över lag är tråkigt att jag blivit äldre. Allt var roligare när man var typ 13.
Men jo, året har varit helt okej även om det inte har hänt så mycket. Dagarna har mest varit: plugga, träna, äta, kolla tv, sova och sen har det sett ut så vecka ut och vecka in.
Allmänt | | Kommentera |

Näst sista dagen på 2014

Nu sitter jag i badet och har precis kollat på ett avsnitt House. Dock så har denna serie tagit en enorm vändning mot för hur jag trodde den skulle sluta. Jag märker nu att min önskan aldrig kommer slå in vilket gör mig väldigt besviken... Men det är bara den här säsongen kvar så jag står ut om än besviken ;-)
 
Idag har jag jobbat 7-15 och nu har jag bestämt middagsdejt med lillasyster. Blir till att ta hem mat från nåt ställe och äta framför One Tree Hill. Hon har ju börjat kolla på den serien nu så då kan jag ju offra mig på att titta på det tillsammans med henne då och då!
 
Allmänt | | Kommentera |

Skavsår och frukost i soffan

Eftersom det är så kallt i vår lägenhet sover jag med strumpor nu för tiden. Märkte i morse att det inte var så smart att göra det i natt då jag igår efter jag åkt längdskidor fått härliga skavsår. Så i natt har alltså strumpan fastnat i skavsåret och gick inte att få bort genom att försöka flytta strumpan enbart lite försiktigt. Var istället tvungen att duscha hälen länge innan allt blötts upp ordentligt för att sedan kunna ta bort strumpan. Inte alls skönt.
 
Nu sitter jag i soffan med frukostskålen framför mig. Ska kolla ett avsnitt House och äta lite innan jag ska bege mig ner på stan. Ska kolla efter ny skidutrustning då mina nuvarande inte passar mig längre. Ska även kolla efter lite fler nagellack.
Använder bara nagellacket på bilden. Torkar på ca en minut och det finns massvis med olika färger! 
 
Allmänt | | Kommentera |
Upp