En fredagkväll på Odd Fellow

Det finns en "klubb" som heter Round Tables. Den finns i hela Europa, kanske hela världen men det är jag osäker på så ska nog låta det vara osagt. Men iaf i hela Europa. Dem träffas en gång per år och äter middag, festar osv. Vilket land dem ska vara i går i turordning. Dessans chef Richard är medlem där och denna sommar var det deras tur att ha träffen. Så förra sommaren skulle dem spela in en välkomst-video att skicka runt till de andra länderna så då frågade Richard om jag och Dessan ville vara med i videon. Snyggare med några tjejer i bikini på en båt med skumpa å grejer än bara massa killar. 

Vi ställde upp och pga det frågade Richard om vi även ville vara med igår på deras fest på Odd Fellow, stå i baren och servera alkohol. Det ställde vi också upp på, och det var så jäkla kul!!!! Trodde inte det skulle vara nåt speciellt men jo, riktigt riktigt kul var det!! Det flöt på riktigt bra för oss och alla överöste oss med beröm och komplimanger för att vi skötte oss så bra! Träffade så mycket nytt, trevligt folk från Frankrike, Tyskland, Holland, Finland och självklart Sverige också. 

Vid 1 slutade det på Odd Fellow så då följde jag och Dessan med ett gäng killar till Hogges. Hann dansa i en timme och sedan planerades det efterfest med jacuzzi och grejer. Det gick ju inte alls som planerat så vid 03 gick jag och Dessan hem till mig, sminkade av oss, åt lite och sen somnade vi gott. Blev inte många timmars sömn, 4 timmar närmare bestämt. Men oj så värt det!!!! Hoppas verkligen vi får vara med på fler av deras tillställningar!
Festligt | | Kommentera |

En dag med fina vänner

I morse skjutsade jag Peder till tåget. Han ska spendera helgen i Göteborg hos Jimmy. Jag sov någon timme till när jag kom hem och efter det städade jag lite innan det var dags för lunch på stan med en efterlängtad Jenny som jag inte träffat på hela sommaren! Senare ringde Adam och ville fika så vi satt ett tag på 24 karat. På kvällen blev det ett underbart bra bodypump-pass! Massvis av gamla låtar och alla var riktigt laddade!! Resten av kvällen har jag spenderat i soffan. Ätit middag och kollat på tv, bland annat Bridget Jones som precis slutade. 

Hahaha, tar så dåliga bilder... Ska försöka skärpa mig från och med nu. Senaste tiden är det nästan bara snapchat-bilder jag laddat upp här...
Allmänt | | Kommentera |

Bakissöndag

Vaknade kring halv nio i söndags. Inte superbakis men ändå seg. Mest så jag brukar må dagen efter, oavsett hur mycket jag druckit kvällen innan. Rejält hungrig och trött brukar jag vara, annars bra. Skönt. Har bara haft rejäla bakfyllor kanske totalt 5 gånger i mitt liv (peppar peppar) så jag är lyckligt lottad enligt dem flesta.

Jag, Adam och Madde drog till stranden vid halv tolv-tiden. Dessan kom också dit så där låg vi som fyra sälar och lapade sol för att försöka bli av med bakfyllan. Var tvungen att ta ett dopp det första vi gjorde när vi kom dit. Och vi badade länge. Kanske 20 minuter. Underbart! Blev även ett till dopp under eftermiddagen.

Åkte hem vid 16.30 även då, och då beställde vi mat från Hot Chili som vi åt hemma på balkongen jag, Peder, Adam och Madde. På kvällen blev det film och chips. 

För att sammanfatta denna vecka så är det den bästa på sååå länge! Äntligen en riktig sommarvecka där man varit på stranden varje dag med massa fint folk. Detta kommer jag leva på länge.
Allmänt | | Kommentera |
Upp