New in!

Har länge tänkt att jag vill ha ett par såna här skor. Inte att springa/träna i utan att ha till vardags. Väldigt skönt och lite stabilare än till exempel converse. Rätt snyggt också kan jag tycka, till ett par jeans typ.

Hittade dessa på Knapps så i onsdags slog jag till! De är så jäkla snygga med de rosa skosnörena men de var 30 cm för långa så var tvungen att köpa ett par svarta att ha för tillfället för att inte få massa snören hängandes överallt! De hade alltså inga rosa där i skoaffären. Men ska leta rosa nån annanstans!

Så som ni ser på bilderna är de så mycket snyggare med rosa snören men jag använder alltså svarta just nu. Viktigt att veta om liksom!
| | Kommentera |

20, 21 och 22 januari

Hejsan! Jag vet att ni saknat mig. Fy skäms, måste bättra mig. Ska uppdatera er om förra helgen nu iaf!

I fredags ringde Christoffer och frågade om vi skulle med å käka middag på Blå Haren. Vem tackar nej till det liksom? Så så blev det. Sen var vi hemma och kollade på nån film på kvällen bara.

Lördagen: började med att vi åt en sen frukost på Jambo med mamma, pappa, Josefine och Johan. Riktigt mysigt. Gick en sväng på stan med dem också. Sen åkte vi och handla men efter det ville jag hitta på något! Så vi åkte ut på Mössön med nå grejer till Emils pappa och sen åkte vi till Iggesund och hängde med Emil och Dessan ett tag. Jag och Dessan gick även iväg till grannhuset för att kolla på små, söta, nyfödda valpar!!!!!
På kvällen köpte Peder chips och jag en chokladkaka som vi smällde i oss till nån film.

Söndagen: då gjorde vi inget speciellt vad jag kan minnas. Jag läste ur en bok som jag ska skriva om för er en annan dag också veckohandlade vi. Vid fem gick jag på bodypump och vi käkade pizza till middag.

En lugn och skön helg!
(Bloggar via mobilen så vet inte riktigt hur bra de 4 översta bilderna är för gjorde kollage med telefon....)
| | Kommentera |

Hundvakt hela dagen och underbart väder!

I morse kring kvart i nio kom lilla Diva hit. Jag har passat henne idag då hennes matte och husse varit på jobbet länge båda två. 

Hon fick vara ensam ca två timmar då Peder och jag var ner på gymmet men direkt när vi kom hem gick jag och Diva ut på en prommis, blev nog nästan 5 km. 

Det är så jäkla vackert här i Hudik. Tappar andan när man står och bara kollar ut över vattnet och när man står i hamnen och kollar mot stan! Försökte fånga det på bild men det går inte. Jag älskar detta väder och jag älskar mitt lilla Hudiksvall. Måste ta vara på alla dessa fina dagar, hoppas det håller i sig i helgen. 
| | Kommentera |
Upp