American Sniper

Jäklar säger jag bara. Jäklar jäklar jäklar. Vilken bra film!!! Så bra så man får ont i magen ni vet. Om ni inte redan funderar på att se den eller om ni inte redan har sett den så måste ni göra det, gärna på bio om ni hinner! Annars lovar jag att ni missar en av de bästa filmerna som iallafall jag sett på väldigt, väldigt länge! Är så glad att vi såg den. Så mitt tips: se den. Jag säger inget annat än: se den!! ♥
Filmer/Serier/Böcker, Tips | | Kommentera |

Slut på ännu en vecka

Vad snabbt tiden går, känns som det var igår vi var ute med skotrarna hela dagen men det är ju snart en hel vecka sedan. 
 
Idag har jag varit i skolan, föreläsning mellan 9 och 15, segt på en fredag. Hade på mig en av mina nya tröjor (den på bilden!!) som jag hittade igår. Helt galen rea på Carlings, ta tre tröjor, betala 100 kr. 100 kronor???!!! Så tre överdelar fick jag med mig där ifrån, en tröja att ta på mig efter gymmet från H&M där jag även fyndade en sååå fin klänning. Fick även med mig en väska hem från Accent, en större väska där jag får plats med stora anteckningsblock och så. Ska visa er allt i ett annat inlägg en annan dag. 
 
Om nästan två timmar ska vi på bio, skriver ihop en liten recension åt er sedan. Ha en fortsatt fin fredag och en riktigt fin helg! ♥
Allmänt | | Kommentera |

Lax under senapstäcke

Jag är egentligen inte så mycket för lax, eller fisk över huvud taget. Har heller aldrig varit det. Tills jag smakade på denna fantastiskt goda maträtt! Den är god om man gillar Johnnys senap iallafall. Den är så enkel att tillaga, den liksom lagar sig själv. Fungerar även jättebra att ha i matlåda dagen efter och sånt gillar vi!

Ingredienser du behöver för 4 portsioner:
4 Laxfilébitar (är de frusna, tina dem över dagen först)
5 dl creme fresh (jag använder lätt cremefresh för den är "lösare", alltså inte lika fast som vanlig)
Färsk dill
Johnnys senap
ca 1 tsk Colmans senapspulver
Salt
Peppar

Gör såhär:
Lägg fisken i en ugnssäker form
Salta och peppra
Blanda i en separat skål: cremefreshen, dillen (mycket!), senapen och senapspulvret tills det får den smak du vill ha. Jag gillar när det smakar mycket senap så det öser jag på med.
Bred över cremefresh-blandningen över fisken och ställ in i ugnen som är på 175 grader. Låt den stå i ugnen mellan 25 och 30 minuter, du ser när cremefreshen fått färg.
Klart, servera med kokt potatis!
Som vanligt glömde jag salta och peppra innan jag lade på cremefresh-blandningen så jag fick göra det ovanpå alltihopa.
När jag skulle lägga upp fisken lite fint på tallriken så tappade jag såklart hela på spisen så därför blev det en asful bild...
 
Matlagning/Bakning | | Kommentera |
Upp