En solig torsdag!

Vaknade halv åtta idag. Tittade ut och såg att det är äntligen en dag med strålande sol och utan blåst! Jenny frågade därför om jag kan komma till Njutånger istället och plugga, så Elvis kan springa ute. Synd bara att vi måste sitta inne och kolla på föreläsningar hela dagen... 
För ett år sen låg vi ute och solade och pluggade varenda dag. Så jäkla varmt. 30 maj låg vi på stranden hela dagen i bikini och stekte. Lunch den dagen blev en glass. 
Exakt ett år sen, den 21 maj, kring kl 19 på kvällen, var det fortfarande 17 grader utomhus när jag skulle ut och springa. I år har det väl inte ens uppnått 17 grader på dagen ens... Igår den tiden när vi skulle ut och jogga hade vi långbyxor, underställströja och jacka. Peder hade även mössa. På bilden ovan ser ni hur jag sprang den 21 maj 2014. Korta tights och linne. Redan brun i hyn. Vilken skillnad det kan vara från år till år. 
Min önskan har ju varit att denna sommar ska bli lika som 2014. Att det i början av juli når upp till 30+grader och sedan håller det i sig in i augusti. Skiter väl i om det är fult i juni isf.
| |
Upp