En fredagkväll på Odd Fellow

Det finns en "klubb" som heter Round Tables. Den finns i hela Europa, kanske hela världen men det är jag osäker på så ska nog låta det vara osagt. Men iaf i hela Europa. Dem träffas en gång per år och äter middag, festar osv. Vilket land dem ska vara i går i turordning. Dessans chef Richard är medlem där och denna sommar var det deras tur att ha träffen. Så förra sommaren skulle dem spela in en välkomst-video att skicka runt till de andra länderna så då frågade Richard om jag och Dessan ville vara med i videon. Snyggare med några tjejer i bikini på en båt med skumpa å grejer än bara massa killar. 

Vi ställde upp och pga det frågade Richard om vi även ville vara med igår på deras fest på Odd Fellow, stå i baren och servera alkohol. Det ställde vi också upp på, och det var så jäkla kul!!!! Trodde inte det skulle vara nåt speciellt men jo, riktigt riktigt kul var det!! Det flöt på riktigt bra för oss och alla överöste oss med beröm och komplimanger för att vi skötte oss så bra! Träffade så mycket nytt, trevligt folk från Frankrike, Tyskland, Holland, Finland och självklart Sverige också. 

Vid 1 slutade det på Odd Fellow så då följde jag och Dessan med ett gäng killar till Hogges. Hann dansa i en timme och sedan planerades det efterfest med jacuzzi och grejer. Det gick ju inte alls som planerat så vid 03 gick jag och Dessan hem till mig, sminkade av oss, åt lite och sen somnade vi gott. Blev inte många timmars sömn, 4 timmar närmare bestämt. Men oj så värt det!!!! Hoppas verkligen vi får vara med på fler av deras tillställningar!
Festligt | | Kommentera |
Upp