Lördag i Stockholm!

Vi vaknade vid halv nio, en timme senare gick vi ner och käkade frukost. Sen skulle vi iväg till Solna för att titta på Tyngre Classic III där Jenny skulle tävla kl 12:30. MEN!!!!!!! Mitt under frukosten, kl 10:00 får jag sms av Jenny "Tävlingen är framflyttad, min klass ska upp på scen 10:45" OH MY GOD okej vi sitter fortfarande och äter frukost, vi har inte fixat oss någonting alls, Matilda har inte fixat SL-kort, jag har inte kollat om mitt är laddat, vi vet inte vart närmsta tunnelbanestation är från hotellet, vi vet inte vilken t-bana vi ska ta till Solna Centrum, vi vet inte hur vi ska hitta till Solnahallen när vi väl kommit fram till Solna men absolut, vi fixar detta på 45 minuter, inga problem. Så vi kutade upp till rummet, kletade på foundation och mascara, borstade tänderna, struntade i att fixa håret, kutade ner och frågade en vakt efter vägen till närmsta t-bana, sprang dit, Matilda köpte biljett av en gubbe som jobbade där samtidigt som jag kollade mitt kort. Gubben berättade vilken t-bana vi skulle ta och att den gick "snart snart!!" Så vi kutade ner för rulltrapporna och kom fram till spåret 2 min innan avgång. Skönt! Hoppade av i Solna Centrum, såg en skylt som pekade mot Solnahallen så vi följde den. Frågade 3 personer längs vägen och tillslut kom vi in på läktaren kl 10:45 prick! Så himla duktiga!! Att vi klarade det?!?!

Väl där så rockade Jenny scenen och kammade hem tredjepriset, så stolt och imponerad över henne, hennes debut också kommer hon trea!! Älskar att hon blir grym i allt hon bestämmer sig för.

Vid 15:00 lämnade jag och Matilda Solnahallen och gick till en galleria där i Solna. Shoppade både skor och kläder! Åkte tillbaka till centrum vid 17:00 så då vilade vi en stund på hotellet innan det blev dags för middag på min favoritrestaurang där vi åt min favoritmat! Nu chillar vi nyduschade i hotellsängen med godis framför tv:n. Vi hade först tänkt festa ikväll men tror vi båda kände att detta faktiskt lockade mer.
Resor | | Kommentera |
Upp