Nytt personbästa och nytt träningsår

Som ni kanske läst på instagram eller facebook så drog jag ett nytt personbästa i sumomarken på 2016 års sista ryggpass! 80 kilo! Det tycker jag är grymt bra. Dels för att jag för typ 6 månader sedan drog max 40 kg (någon typ av feghet tror jag), dock vanliga marklyft, men framförallt för att jag inte ens kört sumomark i mer än 2 månader! 


Fokus just nu ligger på att försöka hålla mig till ett kaloriunderskott tillsammans med styrketräning och även kondition efter varje pass. Inbillar mig att jag kommer hinna bli något smalare innan det är dags för Jamaica men det återstår att se. Börjar ångra mig nu att jag inte ansträngde mig mer redan i höstas eftersom jag redan då visste om att jag eventuellt skulle utomlands under vintern. Ca hälften av er kommer tänka "men hon är ju redan smal!" men nej, just nu är jag tjock men stark (tjock för att vara mig och stark för att vara mig). Det är egentligen roligare det än att vara slank och så, men just nu känns det viktigt att vara slank. 

Under våren är väl tanken att fortsätta försöka hålla mig till ett kaloriunderskott så jag är nöjd lagom till sommaren! Detta är inget stenseriöst jag kommer hålla på med utan mest en rolig grej för att se hur jag kan se ut. 

Förhoppningsvis kommer jag i början av denna period även öka ännu mer i vikterna! När kroppen får i sig nyttig, bra mat istället för MAX och pizza flera gånger i veckan.

Sådär, då fick ni lite träningssnack mitt i natten. Over and out!

Tankar/Känslor, Träning | |
Upp