23 november 2009

Hej igen! :D
Sitter och äter mandarin och skriver lite om övergödning, mycket roligt, not! Men det är lugnt, det är på fredag vi ska diskutera det, så jag har rätt god tid på mig, men ändå är det bäst att bli klar med det så fort som möjligt.

Idag hade vi som vanligt bara två lektioner, det är inte fy skam! Först idrott klockan 09,40 till 11,10, också börjar andra lektionen 12,00 till 13,00, slapp dag. Gick en sväng på stan med Lina och Jenny undertiden vi väntade på bussen.

Imorrn börjar vi klockan 11,35, inte fy skam det heller :D Dessvärre går vi ända tills klockan 16,00... Senare på kvällen är det dans, och det gillas! Grym dans har vi satt ihop om jag får säga det själv, det är så kul! Längtar tills vi åker ner till Nyköping!

Nä, nu ska jag fortsätta att plugga tror jag, kommer in ett inlägg imorgon också. Puss hej.
Allmänt | | Kommentera |

22 november 2009

Hej!
Tänkte slänga in ett litet inlägg innan jag går upp och tittar på Gilmore Girls!
Idag har jag inte gjort så speciellt mycket, har iaf varit och tittat på hockey, u14 var det som spelade, de spelade rätt bra i de två första perioderna iaf tycker jag :) Men som synd var så förlorade de med 2-4...

Imorrn är det skola igen, taggad? Nää... Nu känner jag bara för att ha lov!!

Ska dra upp nu, kommer säkert in ett inlägg imorrn också, eftersom jag tänkte försöka -igen- att bli aktiv här :) Puss heej!
Allmänt | | Kommentera |

21 november 2009

TJA!
Sitter här och äter cheezballz och dricker julmust och ska titta på en film nu, blir nog Dagissnuten, Andreas tipsade mig om den, så får se om den är värd att se :D

Kvällen/natten igår var ju helt sjukt underbart rolig! Jag och Emma kom på en och en halv timme innan bussen gick att vi skulle in på gfesten, lite impuls sådär. Och ja, det blev ju otroligt lyckat måste jag säga, herregud vad kul jag hade, har inte haft sådär kul på flera flera månader! Tack alla för att ni gjorde kvällen och natten så bra!


Emmas bild på Ante, Karro, Johan (eller?), mig och Sofia!


Idag vaknade jag och då duschade jag, och sen åkte jag till Gnarpsviljan och tittade på USM, Handboll, med Lina och Linus! Längesen jag tittade på handboll nu...

Nä nu blir det film, vi hörs! Puss!
Allmänt | | Kommentera |
Upp