11 juni 2010

Hej ni!
Sitter här och tar det lugnt, lyssnar på lite musik och skriver med folk på msn. Har haft en bra dag idag som började i Harmånger med Denise på Backens skolavslutning. Den fortsatte i Hudik där jag först åt en skagenmacka inne på Fyren, och sedan mötte jag Jenny på station för att gå och leta blommor och efter det kollade vi på studenterna! Herregud vad kul, säger jag bara, vill också ta studenten!! Jenny for hem till Henrik ganska tidigt, så jag var själv i en timme ungefär, men som tur vad kom Jocke en stund och sällskapade med mig! Efter det gick jag till station och väntade på bussen.
När jag kom hem satte jag mig vid datorn och sedan for jag till Jättendal med mamma och pappa för att käka, jättegott där, chickenbits åt jag! Jenny och jag som kommer bosätta oss där tror jag, haha ;-)
När vi kom hem igen kollade jag lite på tv med pappa, sen dammsög jag, och efter det satte jag mig här. Snart ska jag ta med mig min lakrits-bilpåse upp på rummet och kika på Gilmore Girls, jag är på sista säsongen nu så jag sörjer mig igenom den! Någon som har tips på vilken serie man kan följa sedan?! Tycker om att ha en serie att följa, även fast jag inte alls kollar så ofta!

Puss hej!
(Bilder från Backens skolavslutning och studenttåget i Hudik!)

Vi var lite busiga :-)

Allmänt | | Kommentera |

svar till maria

Hej Maria, ja det var synd att du inte kunde komma och kolla, men vi körde Tarzan, Beat it och senaste jazzmassen. När kommer du upp hit? :-)
Kram!
Allmänt | | Kommentera |

8 juni 2010

Hej där!
Sitter på skolan nu och väntar på att lektionen ska börja, åkte med åttabussen till skolan istället för niobussen, och jag börjar fem över elva, så det är lite halvdrygt, men då kan jag iallafall ägna lite tid åt att spela Treasure Isle på Facebook eftersom jag inte kan göra det hemma! Igår hade vi presentation i Hörsalen om våra företagsprojekt, det gick jättebra (tror jag?)! På kvällen igår åkte jag och Josefine och solade, skönt! Det är ju ingen sol ute, så nåt måste man ju göra!
Idag ska jag med Jenny hem efter skolan och då äter vi, sen tar vi en buss till Hudik igen för att vänta på skjuts  till Enånger där vi spelar match ikväll. Undrar hur det kommer gå för mig med tanke på att jag är sjuk fortfarande, får försöka ta det lugnt. Egentligen kan jag inte ta det lugnt även fast jag är sjuk, men det är ju lätt värt ett försök, tränade inte på hela förra veckan, måste röra på mig!

Om 2 dagar slutar vi!!!!!!!!!! Jag längtar sönder!! Och på fredag ska jag åka till Backens och kolla på avslutningen där! Längtar till dess också! Josefine ska ju sjunga två låtar och iallafall en av dom låter jättebra när hon sjunger! Det är hon, Erika, Hanna, Elise och en till som jag inte kommer på namnet på, som ska sjunga den låten. Lyssnar varenda dag hemma när Josefine sjunger, hon är så duktig!
Oj vad beröm det blev till Josefine nu, men men, det är hon värd. :-)

Ska gå och kolla om Jenny har kommit nu, skriver kanske mer ikväll, annars skriver jag nog imorgon. Fast det är tvek på om jag skriver imorgon också, eftersom vi har match då med. Trots allt hemmamatch men! :-) Pusshej!
Allmänt | | Kommentera |
Upp