Westgate

Måste rätta mig själv lite. Läste igenom inlägget jag skrev i Vegas. Där skrev jag att det kostade 1700 för tre nätter. Menade såklart 1700 KRONOR! Sedan en avgift på 22 dollar/natt. Såg att jag skrev alla summor i dollar förutom priset på hotellet.

Att gå från Westgate till strippen tog mellan 20 och 30 minuter. Då är man i början av strippen nästan, vid Wynn (ett hotell med grymt bra casino!). Det händer inte jättemycket där på strippen förutom en bra, italiensk restaurang och Wynn då såklart. Vill man komma dit det händer får man räkna med en prommis på kanske 20 minuter till. Är såklart en del coolt mellan Wynn och typ Ceasars Palace också som kan vara kul att se!
Vi gick ner bara en gång. Det räckte. Då hade vi sett det mesta. De andra gångerna tog vi monorailen (viktigt att uttala MÅNÅrail, inte monorail som jag sa när jag skulle fråga efter den. Då fattade de inte alls vad jag frågade efter, trodde jag frågade efter en bar eller nåt....) Lätt att förflytta sig nere på strippen med den. Kan säga er att man får gå mycket ändå även fast man använder sig av den så.

Några bilder från hotellet och utsikten från vårat rum på 21:a våningen. Vi valde ett nyrenoverat rum som var på 40 kvadrat. Något dyrare än ett icke-nyrenoverat men tror det var värt det med tanke på hur fräscht det var. Såg dock inget icke-nyrenoverat så bör ju egentligen inte uttala mig.
Resor | |
Upp